İOS 11 Beta 10 Geliştiriciler için Yayınlandı

Apple, 12 Eylül tarihinde yeni İPhone modelleri ile birlikte piyasaya sunmaya hazırlandığı İOS 11 için de yeni bir beta sürümünü kullanıma sundu.

Dün geliştiricilere sunulan iOS 11 beta 10 ile Apple, geliştirici güncellemeleri için biraz daha aceleci davranmaya devam ediyor. IOS beta sürümünün haftada bir güncellenmesi biraz sıra dışı bir durum. Bu da yeni IOS güncellemesinde ciddi onarıma ihtiyaç duyan bazı hataların bulunduğunu göstermekte. Bu güncellemeler genelde her iki haftada bir pazartesi günleri yayınlanıyordu. Artık beta sürümlerinde yeni bir özellik olması beklenmiyor, zira güncellemenin yayınlanmasına bir haftadan az bir süre kaldı. 

Eğer siz de geliştirici beta sürümü kullanıyor iseniz, güncellemeyi yüklemek için Ayarlar -> Genel -> Yazılım güncelleme seçeneğini kontrol edebilirisiniz. .İOS 11 Beta 10 sürümünü yüklemek için cihazınızda yeterli miktarda boş depolama alanı olduğunu kontrol edin. Geliştirici sürümünün ardından genel beta sürümünün de kısa zamanda yayınlanması bekleniyor. 

Apple geçtiğimiz hafta, yeni bir iPhone, hücresel bağlantıyı destekleyen yeni bir Apple Watch ve 4K ve HDR desteğine sahip yeni bir Apple TV duyurusu yapılması beklenen bir etkinlik için 12 Eylül tarihli davetiye göndermeye başladı. Geçmişteki Apple etkinlikleri göz önüne alındığında, firma etkinlikten hemen sonra, iOS, macOS, watchOS ve tvOS'un yeni sürümlerini kullanıma sunacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp