İos 10.0.3 Güncellemesi İphone 7 ve İphone 7 Plus için Yayınlandı

Apple, İphone 7 ve İphone 7 Plus'ın mobil veri hatadır için yeni bir güncelleme yayınladı. İphone 7 veri bağlantısı sorunu bu güncelleme ile çözüldü.

Apple, İphone 7 ve İphone 7 Plus modellerini Eylül ayının ilk yarısında duyurmuş ve geçen hafta itibariyle dünyadaki neredeyse tüm pazarlarda satışa sunulma işlemi başlatılmış oldu. Bu noktadan sonra bazı kullanıcılardan veri bağlantısının kaydedildiği yönünde hata raporları gelmeye başlamıştı. 

Apple bugün İos 10.0.3 güncellemesini sadece İphone 7 ve İphone 7 Plus için kullanıma sundu. Bu güncellemenin  İphone 7 ve İphone 7 Plus'ın veri bağlantısı kaybolma sorununu çözmek amacıyla yayınlandığı belirtiliyor. Yaklaşık 75MB boyuta sahip bu hata giderme güncellemesi ile herhangi bir yeni özellik sunulmuyor. 

Apple, İos 10 güncellemesi ile birlikte bir çok yeni özelliği kullanıma sunmuştu. İphone 7 ve İphone 7 Plus'ın ön yüklü olarak satışa sunulduğu İos 10 güncellemesi, özellikle İphone 5s modellerinde belirgin bir hızlanma ve batarya iyileşmesi sağlarken bazı cihazlarda ise önemli sorunlara neden oldu. 

Özellikle hane tuşunun bazı görevlerde daha fazla kullanılması bazı  modellerde bu tuşun sık sık arıza yapmasına neden oldu. Bununla birlikte uygulama uyumsızlukları nedeni ile yaşanılan orrformans sorunları ve İos 10 güncellemesi ile gelen ön yüklü olarak gelen uygulamaları silme özelliği de bazı durumlarda çalışmayabiliyor. 

Eğer siz de İphone 7 ve İphone 7 Plus akıllı telefonlarınızda veri bağlantısı sorunu yaşıyorsanız, 75MB büyüklüğündeki bu güncellemeyi yüklemenizi asiye ediyoruz. 

Whatsapp