İnternetten Online Kitap Okumak İster Misin?

İnternetten kitap okuma işlemini en basit şekilde ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Online kitap okuma işlemini hem bilgisayarlarınız da hemde mobil cihazlarınızda gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yaşantımızın en önemli anlarını ve hatta zaman dilimlerini tablet bilgisayarlar, bilgisayarlar yada diğer teknolojik ürünler başında geçirdiğimizi söyleyebilirim. Bu bağlamda ''En iyi kitap okuma siteleri hangileri?'' sorusu aklımıza gelirken, internetten kitap okuma işlemini tamamıyla basit ve bir o kadarda kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Öte yandan internetteki e-kitapları okuyarak kağıt tüketimini minimum seviyeye indirebileceğinizi ve böylelikle doğayı koruyabileceğinizi de unutmayın.

PDFDrive.com


 20 milyondan fazla ücretsiz PDF dosyasını yapısında bulunduran PDFDrive.com isimli site, dünyanın en büyük PDF arşivlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca portalda çok daha gelişmiş filtreleme ile sıralama işlevleri bulunuyor.

https://www.pdfdrive.com/

Nook


Çoğunlukla akıllı cep telefonu ile tablet bilgisayar kullanıcılarının tanıdığı isimler arasında yer alan Nook isimli servis, oldukça basit ve profesyonel kullanım deneyimi sunuyor. Nook'ta sadece e-kitaplar değil, bunun yanı sıra dergi ile gazetelerinde yer aldığını belirtelim.

https://www.barnesandnoble.com/

Wattpad.com


Tamamıyla özgür bir görünüme sahip olan Wattpad.com isimli portal, hem diğer kişilerin e-kitap arşivini okumanıza hemde kendi yazdığınız arşivleri yayınlamanıza yarıyor.

https://www.wattpad.com/

Feedboks


 Bu platform üzerinde bulunan e-kitapları sadece PDF uzantısı şeklinde değil, EPUB, MOBI ve PDF biçimlerinde indirebiliyorsunuz. Bünyesinde 1 milyondan fazla kitabı bulunduran platform, dünyanın en önemli kaynaklarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

http://www.feedbooks.com/

Kindle Books


 Dünyanın en önemli e-kitap platformu olarak karşımıza çıkan Kindle Books en uygun fiyatlarla sizlere en popüler kitapları sunuyor. 0.99 dolardan başlayarak birçok farklı fiyat etiketine sahip ürünleri içeren portal, Victor Hugo, James Joyce, Charles Dickens gibi ünlü yazarların eserlerini de içeriyor.

https://www.amazon.com/Kindle-eBooks/

BookBoon


Teknik, akademik ve birçok farklı ders kitabını ücretsiz olarak indirmenizi sağlayan BookBoon, ilk 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilirken bu süreç dilimi ardından ise 5,99 Euro'dan başlayan abonelik fiyatlarından yararlanabiliyorsunuz.

https://bookboon.com/

Whatsapp