İnternete Sızan Galaxy Note 7R Görselleri, Note 7 ile Aynı Tasarımı Doğruladı

Samsung, yenilenmiş Galaxy Note 7 modelini piyasaya sunmaya hazırlanırken, Galaxy Note 7R ya da Note FE adını alması beklenen cihazın hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor.

İnternete yeni bir görüntüde iddialara göre yenilenmiş Galaxy Note 7 olan Galaxy Note 7R net bir biçimde gösteriliyor. Cihazın ön ve arka panelinin iki fotoğrafından oluşan sızıntı, Samsung'un yenilenmiş Note7 modelinin kullanılabilirliğe hazır olduğuna dair işaretleri veriyor.

Sızan fotoğraflar, yenilenmiş Galaxy Note 7'nin nasıl görüneceğini zaten bildiğimiz için hiç şaşırtıcı gelmedi. Eski ve yeni Galaxy Note 7 arasında şimdiye kadar bilinen tek değişiklik 3.200 mAh kapasiteye sahip olmadı beklenen batarya olacak. 

Sızan bu fotoğraflar hakkında bir kaç şüpheli noktayı da belirtmeliyiz. İlk olarak telefonun ön yükleme ekranında Galaxy Note 7R ya da Galaxy Note FE yerine Galaxy Note 7 adının yer alıyor olmadı dikkat çekiyor. İkinci olarak telefonun arka tarafında bir "R" harfi bulunuyor ancak bu pek orjinale benzemiyor. 

Tweeti internette ilk yayınlayan kaynağın bu görseli kaldırması ise görüntünün gerçek olabileceği ihtimalini artırıyor. Samsung Galaxy Note 7'nin yenilenmiş hali daha düşük kapasiteli bir batarya ile geri gelse de gelrn bilgilere göre fiyat anlamında çok fazla bir şey kaybetmeyecek. Geçtiğimiz yılın işlemci ve bellek özellikleri ile teknolojilerine sahip akıllı telefonun, daha küçük batarya ile 600$ civarında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Bu da Samsung'un bu cihazı sadece hayranları için piyasaya sunacağını gösteriyor. 

Whatsapp