İnternet üzerinden İngilizce öğrenmenin en pratik yolu! Konuşarak Öğren

Hayatımızı değiştiren internetin sağladığı en önemli artılardan bir tanesi, online eğitim platformları aracılığı ile herhangi bir konuda kendimizi geliştirmek oldu!

Öğrenciler, profesyoneller, herhangi bir konuda kendini geliştirmek isteyen herkes internetten ilgili kanalı bulup, video dersler ya da pdf dokümanları ile kolaylıkla bir şeyler öğrenebiliyor. Aynı durum, İngilizce öğrenimi için de geçerli! İngilizce eğitimi konusu, internetten eğitim veren platformlar ile baştan başa değişti… İngilizce öğrenme konusundaki en iddialı, en başarılı modeli bu yazıda keşfedeceksiniz, hazır olun!

İngilizce öğrenme konusunda yeni yöntemler mi arıyorsunuz?

Eğitim sistemimizin en büyük problemlerinden birisi, lise hatta üniversite bitirmiş insanların ne yazık ki İngilizce konusunda kendini yetersiz hissetmesi. Hatta bununla da sınırlı değil, okulların ardından alınan eğitimlerde dahi İngilizce konuşma konusunda çok iyi bir düzeye ulaşmaya maalesef yetmiyor. Bir iş başvurusu yaparken, İngilizce biliyor musunuz sorusuna bile gönül rahatlığı ile evet diyemiyoruz, çünkü İngilizce konuşarak kendimizi ifade etme konusu korkutucu geliyor…

İngilizce eğitiminde yeni bir model: İnternetten konuşarak İngilizce öğrenin!

Muhtemelen haberdar olmadığınız bir modelden bahsetmek istiyoruz. Bir çalışan olabilirsiniz, özel sektörde ya da bir devlet kurumunda, yoğun bir insan olabilirsiniz, ancak internet üzerinden akıllı telefonunuz ya da bilgisayarınız ile her gün İngilizce eğitimi alabileceğiniz bir platform var desek, ne derdiniz? 

İngilizce konuşmayı öğreten bir kurs!

Türkiye’nin en popüler online İngilizce konuşma kursu olan konusarakogren.com, on binlerce kişinin İngilizce öğrendiği bir dünya! Ancak kesinlikle, diğer klasik kurslar ile karıştırmamanızı öneriyoruz. Zira şimdi anlatacağımız eğitim modeli son derece yenilikçi, diğerlerinden farklı ve bütçe olarak da diğer kurslara göre avantajlı. Ancak en iddialı olduğu konu ise şu: Bu kursla birlikte İngilizce konuşmayı öğreniyorsunuz!

İnternetten İngilizceyi nasıl öğreneceğim?

Şimdi gelelim bu modelin sizi nasıl başarıya götürdüğüne… Aslında olayın çıkış noktası, dayandığı mantık son derece basit: Her konuda olduğu gibi İngilizce de deneyim ile öğrenilebilir! Kurslar, sertifikalar bir yana; eğer karşınıza bir turist varken İngilizce konuşamıyorsanız ya da İngilizce iş görüşmesi esnasında kendinizi ifade edecek cümleleri, kelimeleri bulamıyorsanız o halde siz İngilizce bilmiyorsunuz demektir. Tıpkı her ehliyeti olanın, araba kullanma konusunda başarılı olmadığı gibi…

  1. Konuşarak Öğren, günde 10 dakika, 20 dakika gibi kısa zaman aralıklarında ABD’de yaşayan ve ana dili İngilizce olan eğitmenler ile konuştuğunuz bir platformdur.
  2. Hangi seviyeden İngilizce bildiğiniz önemli değil, eğer giriş düzeyinde konuşan biri dahi olsanız, bu eğitim size o düzeyde verilir.
  3. Her gün İngilizce konuşarak hem kendi kapasitenizi zorluyor, yeni cümle kalıplarını kullanarak, kelimeleri ifade ederek dilin gerçek yönü ile tanışıyorsunuz; hem de İngilizce konuşabilme özgüvenine sahip oluyorsunuz.
  4. En güzel yanlarından bir tanesi de, eğitim saatlerini istediğiniz zamana ayarlama şansınız var. İsterseniz iş yerinde öğle arasında, isterseniz iş dönüşü akşam evde otururken bu eğitimi alabilirsiniz.
  5. Sıradan kursların belli eğitim saatleri oluyor ve özellikle hafta sonları gitmeniz istenebiliyor, sosyal hayatınızı bitiren bu duruma karşın, internet eğitimi son derece esnek.



Her eğitim kurumunda söylenen cümle şudur; eğer İngilizceyi gerçekten öğrenmek istiyorsanız yurt dışında eğitim görmelisiniz. Peki burada bir hayatımız, ailemiz, işimiz var ise? İşte Türkiye’den İngilizceyi İngilizce konuşarak öğrenmenin en iyi yolu olan “Konuşarak Öğren” de burada devreye giriyor…

İngilizce Türkçe sözlük kullanarak bilmediğiniz kelimeleri, cümleleri anında Türkçeye çevirebileceğiniz çeviri hizmeti sunan, kelime öğren konusunda her gün takviye almak isteyenlere Wordly uygulaması ile günlük birkaç kelime öğrenme pratiği sunan Konuşarak Öğren’in, Türkiye’de 40 bine yakın üyesi var…

İngilizce konusunda kağıt üzerinde kalmamanın, harekete geçmenin zamanı geldi diyorsanız, vakit kaybetmeden konusarakogren hakkında bilgi alın. Üstelik, ücretsiz bir şekilde bir görüşme yaparak sistemi deneyebileceğinizi de ekleyelim! 

Whatsapp