Instagram'da, hikayede soru cevap nasıl yapılır?

Sosyal medya dünyasının popüler ismi olarak karşımıza çıkan Instagram'da hikayede soru cevap özelliği nasıl kullanılır merak ediliyor...

Özellikle son dönemlerde sosyal medya dünyasının en popüler ismi olarak karşımıza çıkan Instagram sürekli olarak yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Yeni özelliğiyle birlikte bir defa daha hikaye kullanımını ve uygulamanın popülerliğini arttırmayı başaran ekip, sosyal medya kullanıcılarının profilleri üzerinden takipçilerine soru yöneltmesini sağlıyor.

Her yeni günde 400 milyon kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan Hikayeler özelliği üzerinden takipçilerinizin sorduğu sorunun cevabını vermesini yada size herhangi bir soru sormasını sağlayabiliyorsunuz. Bunu gerçekleştirmek için herhangi bir hikaye oluşturmanız yeterli olurken, daha sonra üst kısımda bulunan Çıkartmalar seçeneğine tıklamanız yeterli oluyor.

Çıkartmalar sekmesine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sorular seçeneğine tıklayıp, hikayenizin hangi bölümüne soru bölümünü konumlandırmanız ve sormak istediğiniz soru soruyu belirtmeniz sizlerin özgürlüğüne bırakılıyor. Daha sonra takipçilerinizin verdiği cevabı yada sorduğu soruyu görmek için hikayeyi kimlerin görüntülediğini görmek için yukarı kaydırma işlemini gerçekleştirmeniz gerekirken, burada kullanıcıların yanında verilen cevapları görebiliyorsunuz.

Daha sonra takipçilerinizin sizlere yönelttiği soruyu Hikaye olarak paylaşma imkanı yada vereceğiniz cevabı kişiye özel olarak yollama imkanı sizlere tanınıyor. Bu özelliğin kısa süre içerisinde oldukça popülerleşeceği düşünülürken, dünyada hali hazırda milyonlarca üye tarafından test edildiği ve kullanıldığı belirtiliyor.

Whatsapp