Instagram'da artık ekran görüntüsü alanlar görülecek

Sosyal medya dünyasının önemli isimlerinden olan Instagram, artık hikayelerinizin ekran görüntüsü alındığında sizlere bildirim gönderecek.

Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan ve özellikle Snapchat'ten kopyaladığı özelliklerle daha popüler bir hale kavuşan Instagram, Hikayeler bölümünde paylaşılan görüntülerin ekran görüntüsünü çeken kullanıcılar hakkında bizlere bilgi verecek. Kısa bir süre öncesinde yayınladığı güncelleme ile birlikte bu hikayelere cevap vermenize imkan tanıyan Instagram, biri tarafından hikayenizin ekran görüntüsü alındığında sizlere bildirim gönderecek.


iOS ile Android kullanıcıları bu güncellemeye ulaşmak için uygulama mağazalarını ziyaret edebilecekken, mağazalar üzerinden uygulamanın sayfasına giderek güncelle butonuna tıklaması yeterli olacak. Böylelikle istemediğiniz kişiler tarafından ekran görüntüsü alındığında farkına varılabilecekken, güncellemeye ücretsiz olarak erişebileceksiniz.


Dilerseniz aşağıdaki uygulama sayfalarımızdan İNDİR butonuna tıklayarak mobil işletim sisteminize göre uygulama mağazasına gidebilir ve güncellemeyi herhangi bir ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Whatsapp