InFocus Kangaroo Mobile Desktop Pro Mini PC resmi olarak duyuruldu

InFocus'dan üçüncü nesil Kangaroo Mini PC modeli duyurusu geldi

Kişisel bilgisayar pazarında da son dönemde özellikle taşınabilirlik dikkate alınırken, Mini PC modelleri küçük yapıları ile fazla yer kaplamamaları nedeniyle tercih edilirken, kompakt tasarımlarına karşılık nispeten güçlü donanım özellikleri de dikkat çekiyor.

Bir çok farklı firmadan Mini PC modelleri şimdiye kadar gelirken, InFocus adındaki firma da bu üreticiler arasında yer alıyor. 

Infocus daha önce iki nesil Kangaroo PC modeli sunarken, şimdi de üçüncü nesil ile karşımıza geldi. InFocus Kangaroo Mobile Desktop Pro Mini PC olarak adlandırılan bu yeni model 200$ fiyat etiketine sahip.

2015 senesinde ilk Kangaroo Mini PC 100$ fiyat etiketi ile gelirken, daha sonra ikinci nesil ise 170$ olarak satışa sunulmuştu. Yeni model biraz daha pahalı olmakta. Cihaz Newegg ve diğer bazı perakende satıcılar üzerinden Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuş durumda.

4.9" x 3.2" x 0.5" ölçülerine sahip olan InFocus Kangaroo Mobile Desktop Pro Mini PC, Intel Atom x5-Z8500 Cherry Trail işlemciden güç alırken, 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi bu cihazda yer almakta.

İşletim sistemi olarak ise Microsoft'un son Windows sürümü olan Windows 10 Home sürümü InFocus Kangaroo Mobile Desktop Pro Mini PC'de yer almakta. Cihaz ayrıca Bluetooth 4.0 ve WiFi 802.11ac desteği de içeriyor.

Whatsapp