İnce ve yenilenmiş tasarıma sahip Sony PS4 duyuruldu

Sony'nin yeni ince PS4 bu ay satışa çıkıyor...

Sony ve Microsoft oyun dünyasının iki önemli ismi ve sundukları oyun konsolları ve oyunlarla da büyük ilgi görüyorlar. Geçtiğimiz 2013 senesi Kasım ayında Sony, PS4 adındaki, Microsoft is Xbox One adındaki yeni oyun konsollarını satışa sunmuşlardı.

İki şirket arasında bu yeni cihazlarla mücadele devam ederken, beklendiği üzere firmalar yenilenmiş tasarıma sahip versiyonlarını bu sene içerisinde sundular. Microsoft'tan Xbox One S duyurusu gelirken, bu yeni ince tasarım sahip model satışa sunulmuştu.

Sony ise iki yeni oyun konsolunun duyurusunu gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi kozmetik açıdan yenilikler içeren ve ince tasarım ile gelen yeni PS4 olurken, diğeri ise PS4 Pro adı ile gelen ve ayrıca 4K çözünürlük desteği de içeren model oldu. Gelen bilgilere göre Sony, ince tasarıma sahip PS4  15 Eylül tarihinde 299.99$ fiyat etiketi il satışa çıkartacak.

Yeni ince Sony PS4, önceki versiyona göre %30 daha ince yapı ile geliyor. Ön tarafta ışıklı bar yer alırken, ön tarafta yer alan USB portları arasında daha fazla mesafe bulunuyor. Ayrıca firma optik ses çıkışını ise yeni modelde kullanmamış.

500GB sistem belleği ile sunulacak olan ince Sony PS4, önceki nesle göre %28 oranında daha düşük güç tüketimi değerleri sunacak. Ayrıca bu yeni versiyon HDR desteği de içerecek.

Whatsapp