İlk resmi OnePlus 3 teaser videosu firma tarafından sunuldu

OnePlus çok yakında 3. nesil amiral gemisini resmi olarak duyuracak.

Akıllı telefon pazarının son dönemde öne çıkan isimlerinden olan Çin merkezli OnePlus, yakında önemli bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Firmanın bu etkinlikte OnePlus 3 adı ile gelecek olan üçüncü nesil akıllı telefon modeli gün yüzüne çıkacak.

İlk akıllı telefonunu 2014 içerisinde OnePlus One adı ile sunan Çinli firmanın bu akıllısı amiral gemisi seviyesinde gelmişti. Daha sonra bu kez de 2015'de duyurular gerçekleştiren firma, OnePlus 2 ve OnePlus X modellerini pazara sunmuştu.

OnePlus 3 akıllı telefon 14 Haziran tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle duyurulacak ve duyurunun hemen ardından da Çin pazarına sunulması bekleniyor. Cihazın bir süre önce bazı görselleri de ortaya çıkmış ve ayrıca teknik özellikleri de detaylanmıştı.

OnePlus, resmi duyuru öncesinde cihazı için teaser video da sunmaya başladı. İlk teaser video 6sn uzunluğunda ve cihaz hakkında pek bilgi vermediğini de belirtelim.

İddialara göre yeni OnePlus 3 akıllı telefon önceki modeller gibi 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefon gücünü ise 2.1Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alacak.

Akıllı telefon 4GB ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulması beklenirken, ayrıca 6GB / 64GB olarak da başka bir versiyonun daha geleceği ifade edilmekte. 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 3.000mAh batarya, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi diğer bazı önemli özellikler olmakta.

https://youtu.be/NXz19Ab9nYs

Whatsapp