İlk Nesil Nokia 6, Android Oreo Güncellemesi Almaya Başladı

HMD Global'in Nokia markası ile piyasaya sunduğu ilk Android akıllı telefon olan Nokia 6, Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başladı.

HMD Global, Nokia ile isim hakkı anlaşması yaptıktan sonra ilk Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonu geçtiğimiz yıl Ocak ayında satışa sunmuştu. Nokia 6 ile başlayan Android Nokia serisine daha bir çok cihaz daha katıldı. İlk olarak Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunulan Nokia 6, şimdi Android 8.0 Oreo güncellemesi almaya başladı. 

HMD Global, yaklaşık iki hafta önce Nokia 6 2018 için Android 8.0 Oreo güncellemesini başlatırken, birinci nesil Nokia 6 için de Android Oreo güncellemesinin kısa süre içinde yayınlanacağının sözünü vermişti. Zamanı geldi ve Nokia 6 da Android işletim sisteminin en son sürümünü almaya başladı. 

Nokia 6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi 1659MB boyuta sahip. Güncelleme, yenilenmiş Ayarlar menüsü arayüz tasarımı, gelişmiş güç tasarrufu ve arka plan etkinliği yöneticisini beraberinde getiriyor. HMD, bu güncelleme ile Nokia 6'nın düşük ışıklı ortamlarda kamera çekim performansını da geliştiriyor. 

Nokia 6 Android 8.0 Oreo güncellemesi hem Çin versiyonu TA-1000 hem de Global versiyon olan TA-1003 model numarası taşıyan cihazlar için yayınlanmaya başladı, bu nedenle güncelleme bildirim alanını kontrol etmeye başlayabilirisiniz. 

Whatsapp