İlk nesil Galaxy A5 Marshmallow güncellemesi almaya başladı

Samsung, akıllı telefon modelleri için Marshmallow güncellemesi sunmaya devam ediyor...

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Samsung, yarın oldukça önemli bir akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirecek. Galaxy Note7 adı ile gelecek olan bu akıllı telefon S-Pen desteği, üst düzey donanım özellikleri, kavisli ekranı ve suya dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek.

Yeni modeller sunmanın yanı sıra önceki modelleri için yazılım desteğini de üst seviyeden devam ettiren firmanın akıllı telefonlarından bir tanesi daha Android Marshmallow güncellemesine kavuştu.

Gelen bilgilere göre Samsung, ilk nesil Galaxy A5 akıllı telefon modeli için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini sundu. Şu anda ilk planda güncellemenin Avrupa ve Güney Afrika'da yayınlandığı bilgileri gelmekte.

Doze, Google Now on Tap gibi Marshmallow yenilikleri, tekrar düzenlenmiş uygulama izinleri, geliştirmeler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri bu yeni güncelleme ile geliyor.

Samsung Galaxy A5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran, 2GB sistem belleği, dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 410 yonga seti, Adreno 306 grafik işlemci, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2.300mAh batarya gibi özelliklere sahip.

Kısa süre içerisinde Dünya genelinde bu yeni güncellemenin Galaxy A5 kullanıcıları için sunulacağını belirtelim.

Whatsapp