İlk iPhone X sahiplerinden, video ve resimler gelmeye başladı

Apple tarafından bu hafta itibariyle küresel pazarda satışlarına başlanılacak olan iPhone X modelinin ilk görüntüleri, sosyal ağ hesaplarında yayınlanmaya başlanıldı.

Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasında yer alan Apple firması, kısa bir süre öncesinde iPhone X'in ön sipariş alımlarına başladığını duyurmuştu. iPhone X'i hızlıca sipariş edenlerin eline bugün itibariyle cep telefonları kargo ile gönderilirken, Twitter'da kullanıcılar tarafından cihazları eline ulaşanlar tarafından video ve resimler paylaşımıyla başlanıldı.


Cihazın kutu tasarımı daha önce resmi Apple sitesinde paylaşanla uyuşmazken, ünlü Twitter kullanıcısı Benjamin Geskin tarafından son kullanıcıya erişen kutu tasarıma ait bir video yayınlandı.


Instagram'da eline sipariş ettiği uzay grisi renk seçenekli iPhone X modeli ulaşan bir kişi tarafından çekilen bu videoda, kutu açıldıktan sonra karşımıza çıkan "Kaliforniya'da Apple tarafından tasarlanmıştır" kitapçığının arkasında iPhone X'in yer aldığını görüyoruz.


Bu hafta Perşembe günü itibariyle 55 farklı ülke de satışa resmi olarak satışlarına başlanılacak olan iPhone X'in bu görselleri çokta büyük bir devrimle karşımıza çıkmasa da, merak eden okurlar için burada yer alıyor.

iPhone X, 3 Kasım'da hangi ülkelerde satışa çıkacak?


 Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey Adası, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur , Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, ABD ve Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları

Whatsapp