İlk iPhone X Plus Benchmark Testi, Android Cihazların Hayallerinin de Ötesinde Geldi 

Apple'ın Eylül ayında piyasaya sunması beklenen yeni iPhone X Plus, Geekbench Benchmark testinden ortaya çıktı. İPhone X Plus Benchmark performansı, Android cihazları kıskanırdı.

Apple, 2018 Eylül ayında yeni iPhone modellerini piyasaya sunacak ve artık Eylül ayı aslında sanıldığı kadar uzak bir tarih değil. Bu noktada, iPhone X  Plus olduğu iddia edilen yeni bir iPhone cihazı popüler çapraz Platform Benchmark uygulaması olan Geekbench üzerinde ortaya çıktı.

Söz konusu cihaz, Geekbench Benchmark üzerinde iPhone 11-2 adı ile yer alıyor ve IOS 12 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. İPhone X'in 3GB RAM’i yerine 4GB RAM'e sahip olan yeni cihaz, daha yeni model bir yonga,setine sahip. İPhone X'in D22AP kodlu yonga setine sahip olduğu göz önüne alındığında, yeni cihazın D321AP kodlu yonga,setinin yeni Apple işlemcisini barındıracağı düşünülüyor. 

Hem tek çekirdekli, hem de çok çekirdekli test sonuçları iPhone X'in Benchmark test sonuçları ile benzer görünüyor ancak bu cihazda henüz kararlılık ve optimizasyon çalışmalarının tamamlanmadığı göz önüne alındığında bu rakamlar da gayet ciddi bir performans artışına işaret ediyor. 

Tekrar hatırlatmamız gerekirse, Apple'ın 2018 yılında üç yeni iPhone modelini piyasaya sunması bekleniyor. Bunlardan ilki giriş seviyesi 6.1 inç LCD ekrana sahip olacak. Diğer iki modelin ise 5.8 inç OLED ekranlı yeni iPhone X ve 6.5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus olması bekleniyor. 

Whatsapp