iFixit, iPhone X için şaşırtıcı duvar kağıtları yayınladı

Akıllı telefon sektöründeki oyuncuları stüdyolarında konuk ederek parçalarına ayıran iFixit ekibi, iPhone X için hazırladığı ilginç iki duvar kağıdını yayınladı.

Sürekli olarak gelişme gösteren akıllı cep telefonu sektörü, özellikle çerçevesiz OLED ekranlarla birlikte oldukça önemli bir yenilik sunmayı hedefliyor. Bu bağlamda ise yeni nesil akıllı cep telefonu iPhone X'te çerçevesiz bir OLED ekran kullanan şirket, yenilenen cihaz tasarımıyla neredeyse çok farklı bir yapı sunmayı başardı.


3 Kasım tarihi itibariyle 56 farklı ülkede satışlarına başlanılan cep telefonu iPhone X iFixit stüdyolarında konuk edilerek, parçalarına ayrılmıştı. Yüksek çözünürlüklü bir şekilde cihazın arka kasa içeriğini görüntülen iFixit, bunun bir iPhone X duvar kağıdı olabilerek kullanacağını savundu.


iFixit'in yayınladığı görsellere baktığımızda çerçevesiz tasarıma ait iPhone X modelinde bu görsellerin gayet şık ve göz alıcı bir şekilde konumlandırıldığını görürken, görüntülerden birisi söylediğimiz gibi cihazın iç tasarımı ve bir diğeri de X-Ray'de çekilmiş halini içeriyor.


Bu iki duvar kağıdı da kilit ekranında kullanıldığın da çerçevesiz OLED ekranın yüksek görüntüleme kalitesi ve çerçevesiz yapısı sayesinde oldukça dikkat çekici bir hal sunmayı başarıyor. Sizde dilerseniz iPhone X'lerinizden bu haberimizi ziyaret ederek, haber içeriğindeki bu 2 duvar kağıdından birisini fotoğrafın üzerine uzun süre basarak telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.


Bakalım bu duvar kağıtlarını gerçekten kilit ekranınızda kullanıpta beğenecek misiniz, yorumlarınızı bekliyoruz...

Whatsapp