IFA Fuarı Şefi, Galaxy Note 8'in Berlin'de Tanıtılmasını İstiyor

Samsung'un phablet segmentindeki üst seviye modeli Note 8'in tanıtımı hakkında ilk ipuçları gelmeye başladı. IFA Fuarı Şefi, yaptığı açıklamada, Galaxy Note 8'in Berlin'de tanıtılmasını istediğini belirtti.

Güney Koreli üretici Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı satışa sunmasının ardından gözler bir sonraki önemli duyuruda gün yüzüne çıkması beklenen Galaxy Note 8'e çevrilmiş durumda. Galaxy Note 7 ile büyük sorunlar yaşayan ve bu modeli geri çekmek zorunda kalan Samsung, Galaxy Note 8 modeli ile bu fiyaskoyu unutturmak istiyor. Bu nedenle Galaxy Note 8 için beklentiler de oldukça yüksek. 

Lizbon'da düzenlediği basın toplantısında konuşan IFA İcra Direktörü Jens Heithecker, Eylül ayında Berlin'de düzenlenecek olan yıllık tüketici elektroniği fuarının, Samsung'un Galaxy Note 8 akıllı telefonu piyasaya sürmesi için daha iyi bir seçenek olacağını söyledi.

Güney Kore merkezli şirketin popüler akıllı telefonları Note serisinin duyurusunu Ağustos aylarında yaparak daha erken sunmaya başlamasıyla tanıtımların New York'ta yapılmaya başladığını belirten IFA İcra Direktörü Jens Heithecker, Galaxy Note 8 duyurusu ile birlikte Samsung'un IFA Fuarına geri dönmesini istediklerini belirtti. Same,ilk Galaxy Note akıllı telefonundan başlayarak Galaxy Note 4'e kadar olan cihazlarını IFA fuarının bir iki gün öncesinde duyurmuştu. 

Heithecker, açıklamalarının devamında "bir sonraki TV mi, Beyaz eşya mı ya da Galaxy Note serisi akıllı telefon mu belli değil ama Samsung, IFA 2017 fuarının en büyük sunumunu gerçekleştirecek firma olacak" dedi. 

Samsung Galaxy Note 8'in duyurulduğunda, ekran altı parmak izi tarayıcı ve dual kamera özelliği ile Galaxy S8'in biraz daha geliştirilmiş hali olması bekleniyor. 

Whatsapp