İBB'den yeni navigasyon uygulaması: Navi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi akıllı cep telefonu kullanıcıları için hazırladığı yeni navigasyon uygulaması İBB Navi'yi bugün Android ile iOS'lu cep telefonları için kullanıma sundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, trafik durumu hakkında sürücülere detaylı bilgiler sunacak olan yeni navigasyon uygulaması İBB Navi'yi resmi olarak kullanıma sundu. Hem iOS'lu hemde Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarında kullanılabilecek olan uygulama, sadece İstanbul değil tüm Marmara Bölgesi'nin trafik yoğunluğu hakkında size bilgi sunabilecek.


Özellikle yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde tatil için Marmara Bölgesi'ni tercih edenlere büyük bir kolaylık sağlamayı başaracak olan bu uygulamayı indirmek ve kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Gideceğiniz rotayı belirledikten sonra size farklı alternatif yol seçenekleri sunulurken, bu yol tercihlerinden belirlediğiniz adrese ne kadar sürede ulaşabileceğiniz de hesaplanıyor.


Sizde bu tercihlerden birisini seçerek yola çıkabilecekken, dilerseniz uygulamayı sesli komut ile birlikte de yönetebileceksiniz. Gideceğiniz güzergah boyunca size sesli yönlendirme özelliği sunacak olan İBB Navi, tüm bu işlemlerin yanı sıra İstanbul'daki otoparkların anlık doluluk oranı, canlı olarak trafik kameralarını izleyebilme imkanı ve toplu taşıma araçlarının güzergah bilgilendirmesini de yapacak.


Uygulama sadece Türkçe değil, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve İtalyanca dil seçenekleriyle de kullanılabilecek.

Android versiyonunu indirmek için tıklayınız.

iOS versiyonunu indirmek için tıklayınız.

Whatsapp