Huawei'nin yüzü, Nova 3 serisiyle gülüyor

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi olan Huawei firması, Nova 3 olarak isimlendirdiği serisiyle birlikte 2 milyonu aşkın satış rakamına ulaşmayı başardı.

Son günlerde adından sıkça başarılarla söz ettiren ve her geçen gün kullanıcı kitlesini bir adım daha ileri seviye taşımayı başaran Çin merkezli Huawei firması, P20 serisiyle birlikte çok önemli başarılar elde etmeyi başarmıştı. Özellikle firmanın en beğenilen cihazı olarak karşımıza Huawei P20 Pro çıkarken, bu cihaz ciddi bir şekilde küresel pazarda satış rakamlarına ulaşmayı başardı.

Şirketin mobil departmanının başındaki isim olan He Gang tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre Nova 3 ailesi de oldukça önemli bir satış rakamını geri de bırakmayı başarırken, şimdiden 2 milyon kilometre taşını aşmış durumda. Çin pazarına özel olarak hazırlanan ve sadece bu pazarda satışa sunulan akıllı cep telefonunun özellikle gençler tarafından tercih edildiği belirtiliyor.

Göz alıcı tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken cihaz, ilerleyen dönemlerde küresel pazarda satışa çıkacak mı yoksa çıkmayacak mı bilinmiyor.

Huawei Nova 3 serisinin başlıca özellikleri


 Huawei Nova 3 ailesi 6.3 inç genişliğindeki Full HD+ dokunmatik ekrana sahip Nova 3i ile Nova 3 üzerinde şekilleniyor. Nova 3i olarak isimlendirilen model gücünü Kirin 710 ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alırken, Nova 3 isimli modelde ise 6 GB RAM bellek ile Kirin 970 işlemcisi kullanılıyor.

Cihazların her ikisinde de GPU Turbo teknolojileri mevcutken, böylelikle yüksek oyun performansı sunuyor ve kutularından Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan EMUI 8.1 arayüzüyle birlikte çıkıyor.

Whatsapp