Huawei'nin yeni P9 reklam filminde Henry Cavill ve Scarlett Johansson oynuyor

Henry Cavill ve Scarlett Johansson'ın yer aldığı yeni Huawei P9 TV reklam filmi geldi.

Huawei, akıllı telefon pazarında zirvede yer alan üreticilerden bir tanesi ve 2015'i ilk 3 içerisinde bitirmesini de bilmişti. Firma kısa bir süre önce Huawei P9 Serisi modellerini gün yüzüne çıkardı. Etkinlikte Huawei P9 ve Huawei P9 Plus resmi olarak duyururken, kısa bir süre sonra da Huawei P9 Lite ortaya çıktı.

Huawei'nin yeni amiral gemisi ve onun büyük versiyonu Huawei P9 Plus üst seviye donanım özellikleri ile gelirken, firmanın bu sene en önemi akıllı telefon modelleri olacaklar.

Teknoloji dünyasının özellikle de mobil pazarın güçlü isimleri reklam filmleri ve kampanyalara da oldukça büyük paralar harcarken, başta Apple olmak üzere firmalar ünlü isimleri cihazlarının tanıtımları için tercih ediyorlar.

Huawei de P9 cihazının tanıtımı için iki ünlü isim ile anlaştı. Bir süre önce Henry Cavill ve Scarlett Johansson'ın Huawei P9'un tanıtımını üstlendiği yönünde haberler gelmişti ve şimdi de iki yeni bir TV reklam filminde biraraya geldi.

Ayrıca reklam filminde "co-engineered with Leica" yazısı da dikkatleri üzerine çekiyor. Bilindiği üzere Huawei P9 çift 12MP arka kamera ile gelirken, Leica'nın kamerasının kullanıldığı belirtilmişti. Diğer taraftan gelen iddialar ise Leica'nın sadece lisans verdiği ve kameranın üretiminde ve geliştirilmesinde rol oynamadığı şeklindeydi.

Huawei P9 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB / 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 955 yonga seti, 12MP çift arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Whatsapp