Huawei'nin yeni bombası geliyor

Huawei, 3 Ekim'de bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor...

Çin'in en önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Huawei, her dönem yeni akıllı telefonlarla karşımıza gelirken, bu ay da bazı duyurular gerçekleştirdi. Firma, büyük ilgi ile karşılanan yeni Huawei Nova ve Nova Plus adındaki akıllı telefonları resmi olarak duyurmuştu.

Şimdi de yeni bir etkinlik düzenleyeme hazırlıkları içerisinde. Bu yeni etkinlik için Huawei, basın davetiyelerini de gönderirken, henüz kesin olarak firmanın ne sunacağına dair bilgi bulunmuyor. "latest innovations and exciting advances" şeklinde sloganı ile etkinliğini duyuran Huawei büyük ihtimalle yeni Mate 9 adındaki akıllı telefonunu bu etkinlikte gün yüzüne çıkartabilir.

Huawei, bu yeni konferansını 3 Ekim tarihinde Almanya'nın Münih şehrinde düzenleyecek. Daha önce de firma özellikle de amiral gemisi modelleri için İngiltere, Londra'da etkinlikler düzenliyordu.

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Mate 9 iddialara göre 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. 6GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesinin ise 64GB / 128GB olacağı ifade ediliyor.

Akıllı telefon firmanın yeni geliştirdiği Kirin 960 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setinin sekiz çekirdekli işlemci içereceği kaydediliyor. Ayrıca 12MP çift arka kamera ve 8MP ön kamera ile sunulacak olan cihaz Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile duyurulabilir.

Whatsapp