Huawei'nin yeni bir akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

Yeni Huawei akıllı telefon 4.000mAh batarya ve OLED ekran ile TENAA'da göründü.

Akıllı telefon pazarında hem kendi ismi hem de Honor adındaki alt markası üzerinden dikkat çekici modeller sunan ve satış rakamları ile geçtiğimiz seneyi Samsung ve Apple'ın arkasından üçüncü sırada kapatan Huawei, yeni modellerini bu sene de sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, firma amiral gemisi Huawei P10'u ve ayrıca bu cihazın büyük versiyonu P10 Plus'ı resmi olarak duyurmuştu.

Honor çatısı altında da modellerini bu sene sunan firma ayrıca yeni modeller üzerinde çalışırken, bu cihazlardan birisi de Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefon NCE-TL10 model numarasına sahip.

Yeni Huawei NCE-TL10 akıllı telefon OLED ekranı ve 4.000mAh bataryası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Akıllı telefonun ayrıca resmi de gelirken, baktığımızda Xiaomi Redmi Note 3'ü andıran bir tasarıma sahip. Cihazın arkasında tek kamera ve altında da LED flaş ve onunda da altında parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Ayrıca arka alt kısımda China Mobile logosu da görünmekte.

Teknik özelliklerine bakarsak, Huawei NCE-TL10 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde ekran içeriyor ve cihazın sistem belleği 3GB, dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Ayrıca bu kapasite microSD kart ile arttırılabiliyor. 

Yeni akıllı telefonun arkasında 13MP kamera bulunuyor. Ön kamera ise 5MP olarak gelirken, 1.5Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç aldığını da belirtelim. Ayrıca akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow üzerinde çalışıyor.

Whatsapp