Huawei'nin akıllı saati, Hindistan pazarında satışa çıktı

Huawei Watch akıllı saat, dünyanın en büyük pazarlarından Hindistan'da satışta...

Giyilebilir cihaz pazarında özellikle de akıllı saat üreticileri arka arkaya yeni modellerini sunmaya devam ederken, Huawei de güçlü isimlerdem bir tanesi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

Huawei, geçtiğimiz sene Mart ayında Huawei Watch akıllı saatini duyurmuş, ancak çıkışı bir hayli geciken akıllı saat, geçtiğimiz sene Eylül ayında pazara sunulmaya başlanmıştı. Yeni sene ile Huawei, cihazın sunulduğu ülkeleri arttırırken, şimdi de akıllı saati Hindistan'da satışa sundu.

Online perakende devi Flipkart üzerinden satışa sunulan Huawei Watch akıllı saat INR 22,999 yani yaklaşık 306 dolar fiyat etiketine sahip. Bu versiyon paslanmaz çelik kasa ve deri kayış ile sunulurken, ABD'de ise 349 dolar olarak satın alınabilmekte.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, Huawei Watch akıllı saat 1.4" büyüklüğünde ve yuvarlak tasarıma sahip ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 400x400 piksel olarak belirlenmiş.

Google tarafından geliştirilen Android Wear işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı saat ayrıca IP67 sertifikasına sahip ve suya ve toza karşı da dayanıklı yapıya sahip. Qualcomm'un 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 400 yonga setinden güç alan akıllı saatte ayrıca sistem belleği 512MB ve dahili veri kapasitesi de 4GB olarak bulunmakta.

Huawei Watch 300mAh batarya içeriyor ve ayrıca mikrofon ve hoparlöre de yer verilmiş.

Whatsapp