Huawei'den yeni TalkBand B3 duyurusu geldi

Huawei, yeni akıllı telefon modelleri yanı sıra ayrıca TalkBand B3 cihazını da tanıttı.

Çin'in ve ayrıca dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Huawei, her sene yeni cihazlarla çok daha başarılı olurken, 2016'da da arka arkaya yeni modeller sunmaya devam ediyor.

Firma dün düzenlediği etkinlikle bu sene için en önemli modellerinin duyurularını gerçekleştirdi.

Huawei'nin İngiltere'de düzenlediği etkinlikle gün yüzüne çıkan modellerden bir tanesi firmanın yeni amiral gemisi Huawei P9 olurken, ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu da Huawei P9 Plus adı ile duyuruldu.

Etkinlikte sadece bunlar da duyurulmazken, firmadan ayrıca giyilebilir cihaz duyurusu da geldi. Bu cihazın ekran kısmı kasadan ayrılarak bluetooth kulaklık olarak da kullanılabilme özelliği sunuyor.

Huawei tarafından TalkBand B3 olarak adlandırılan model %25 oranında daha fazla ses sunarken, ayrıca %80 oranında daha fazla gürültü önleme özelliği ile de geliyor.

Huawei TalkBand B3 80x128 piksel çözünürlüğünde Gorilla Glass özelliği içeren PAMOLED kavisli dokunmaitk ekrana sahip. 91mAh bataryası tek şarj ile 3 ya da 4 gün kullanma süresi sunuyor. IP57 sertifikasına sahip olan cihaz ayrıca suya ce toza karşı da dayanıklı yapıda.

Elite (Titanium Grey), Active (Black, White) ve Classic (Brown, Beige) olarak 3 farklı stilde sunulacak olan cihazın fiyatı ise versiyona göre Classic için $192, Active için $227 ve Elite için de $284 olarak belirlenmiş.

Whatsapp