Huawei yeni tableti MediaPad M5 Lite'ı duyurdu

Çin merkezli Huawei firması tarafından orta segment kullanıcıları için geliştirilen yeni tablet PC modeli MediaPad M5 Lite resmi olarak duyuruldu.

Akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasında yer alan Çin merkezli Huawei firması, sessiz ve sedasız bir şekilde yeni tablet bilgisayar modeli MediaPad M5 Lite'ın tanıtımını gerçekleştirdi. 10.1 inç genişliğindeki dokunmatik ekran paneli üzerinde şekillenen bu tablet bilgisayar modeli, içerdiği teknik detaylarla birlikte ise orta segmente hitap ediyor.

Gayet tatmin edici teknik özellikleri içeren cihazın 10.1 inç genişliğindeki dokunmatik ekran paneli 1920 x 1200 piksel çözünürlüğünde ve 16:10 en boy formatına sahipken, gücünü Kirin 659 yonga setinden sağlıyor. Histen 5.0 ses sistemi ile çalışan Harman Kardon marka 4 adet hoparlörü içeren tablet bilgisayar, 3 GB RAM + 32 GB depolama alanı ile 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı olmak üzere 2 farklı versiyonla karşımıza çıkıyor.

7.500 mAh gibi oldukça tatmin edici batarya kapasitesine sahip olan cihaz, Huawei'nin kalemi olan M-Pen desteğini içerirken kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte çıkıyor ve ona EMUI 8.0 arayüzü eşlik ediyor. Uzay Grisi ve Şampanya Altını olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan cihazın fiyat etiketi ve çıkış tarihine ait herhangi bir bilgi kamuoyunda yer almıyor.

Cihazın bu merak edilen bilgileri ele edilince, yeni haberle birlikte karşınızda olacağız.

Whatsapp