Huawei yakında yeni iki Honor modeli daha sunabilir

Honor 5A Plus akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Çin'in en büyük teknoloji devlerinden olan Huawei, geçtiğimiz seneyi Samsung ve Apple'ın ardından üçüncü sırada kapatmasını bildi ve gelen 2016 ilk çeyrek sonuçlarına göre de satış rakamları ile yerini koruyor. Bir yandan Huawei ismi altında modeller gelirken, ayrıca alt marka olarak Honor üzerinden de yeni modeller sunulmakta.

Kısa bir süre önce Honor ailesinin en yeni üyesi olarak Honor V8 resmi olarak duyuruldu. Quad HD ekran ve diğer üst düzey donanım özellikleri ile gelen cihazın yanı sıra Honor VR olarak da sanal gerçeklik gözlüğü duyurusu gelmişti.

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Honor yeni bazı modellerle karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkan cihazlar Honor 5A ve Honor 5A Plus olarak adlandırılacak.

Huawei Honor 5A'nın daha büyük versiyonu olarak gelen Honor 5A Plus akıllı telefona bakacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Bu cihaz 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş.

Honor 5A Plus, 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor. 2GB sistem belleğine sahip olan bu yeni cihazın dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak belirlenmiş. Batarya ise 3.000mAh batarya bu yeni akıllıda yer alırken, Honor 5A Plus'ın arkasında 8MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor.

Whatsapp