Huawei Watch 2 akıllı saat yakında duyurulacak

Huawei'nin yeni akıllı saatinin bu ay sonunda duyurulacağına dair önemli bilgiler ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Huawei, şu sıralar iki önemli akıllı telefon modeli ile gündemde. Firma yakında Huawei P10 adındaki yeni amiral gemisi akıllı telefon modelini sunacak ve ayrıca Huawei P10 Plus olarak bu cihazın büyük ekranlı bir versiyonu da gelecek.

Ortaya çıkan görseller Huawei P10'un düz ekran ve Huawei P10 Plus'ın da iki yanı kavisli ekran ile geleceğini gösteriyordu. Ayrıca akıllı Huawei P10 Lite gibi farklı versiyonlar da yine firmadan gelebilir.

Huawei P10 ve P10 Plus'ın bu ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde duyurulabileceği yönünde bilgiler gelmişti. Ancak yeni bazı bilgiler değiştiriyor. Huawei'nin Kıdemli Başkan Yardımcısı Yu Chengdong tarafından Weibo üzerinden sunduğu yeni bilgilere göre Huawei Watch 2 yakında sunulacak.

Baktığımızda #HUAWEIWATCH2, #Huawei MWC2017 #MADE FOR FREE SPIRITS hashtagleri Chengdong tarafından kullanıyor. Huawei'nin yeni akıllı saati görünüşe göre spor odaklı olarak geliyor. 

Yeni Huawei Watch 2 akıllı saatin, kısa süre önce Google tarafından duyurulan Android Wear 2.0 işletim sistemi tabanlı olarak geleceği ifade ediliyor. Ayrıca bu akıllı saat 1.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Suya dayanıklı olarak gelecek olan cihazın diğer taraftan SIM kart desteği de sunabileceği ifade ediliyor.

Whatsapp