Huawei Watch 2 (2018) 2017 Modeline Çok Benzeyecek

Huawei'nin Android Wear destekli akıllı saati Huawei Watch 2'nin yeni modeli bir önceki yıl piyasaya sunulan modele çok benzeyen bir tasarıma sahip olacak.

Android Wear platformunun gelişimi beşik de yeni cihaz duyurularının eksikliğinden dolayı durakladı ancak Huawei, Android Wear destekli akıllı saatlerden vazgeçmiyor gibi görünüyor. Aslında Huawei'nin bir sonraki akıllı saatinin Huawei Watch 3 adını alacağı tahmin ediliyordu ancak şirketin yeni cihazını Huawei Watch 2 (2018) adı ile piyasaya sunacağına dair söylentiler var. Açık olmak gerekirse, selefi ile oldukça benzer özelliklere sahip Huawei Watch 2 (2018), yeni bir modelden çok ikinci nesil saatin geliştirilmiş versiyonu gibi görünüyor. 

Huawei, yeni nesil Snapdragon işlemciyi beklemek yerine Snapdragon 2100 yonga setini kullanmaya devam ediyor. Cihaz ayrıca, Huawei Watch 2 modelinde olduğu gibi 768MB RAM ve 4GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. 

Huawei Watch 2'nin 2018 versiyonu aynı zamanda 1.2 inç AMOLED ekran (390 x 390 px), aynı pil, aynı kablosuz bağlantı (e-SIM dahil) ve aynı sensörlere de sahip olacak. Bu sensörler ise kalp hızı, kapasite, barometre, gyro, ivmeölçer, pusula ve ortam ışığı sensörlerinden oluşuyor. 

En azından yeni modelin duyurulması ile birlikte eski modelin fiyatının düşmesi veya belki de yeni versiyon için yeni bazı renk / bileklik seçeneklerinin sunulmasını umuyoruz. 

Whatsapp