Huawei Türkiye, P10'un fiyatıyla ilgili açıklama yayınladı

Elektronik ortamda uygun fiyat etiketiyle birlikte karşımıza çıkan P10 modellerine nazaran yüksek fiyatlarla mağazalarda satılan P10'lar tüketicilerin aklını karıştırdı. Konuyla ilgili açıklama Huawei Türkiye'den geldi

Akıllı telefon sektörünün en önemli üçüncü ismi olarak karşımıza çıkan Huawei firması, Türkiye pazarında karmaşıklık yaratan P10 fiyatlarındaki karmaşıklık hakkında önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde satışa çıkan Huawei P10 modeli, 170'den fazla ülkede satışa sunuldu.


Media Market, TeknoSA, Vatan Computer, Vodafone ve Türk Telekom mağazalarında resmi olarak satışa çıkan Huawei markalı ürünlerin kendileri tarafından garanti altına alındığına ve diğer ürünlerin ise ithalatçı garantisi ile birlikte satışa sunulduğuna denildi.

Huawei Türkiye tarafından gerçekleştirile resmi açıklama; 


''Dünyanın en büyük 3 akıllı telefon üreticisi arasında yer alan Huawei, Türkiye’de 15 yıldan bu yana hayata geçirmiş olduğu yatırımlar, Ar-Ge merkezleri ve gelişmekte olan satış ağı ile başarılı bir büyüme grafiği çizmektedir.

Huawei akıllı telefonları, faaliyet gösterilen 170’ten fazla ülkede 2 yıl garanti kapsamında Huawei kullanıcılarına sunulmaktadır.

Huawei akıllı cihazların Türkiye’de ki satış ve dağıtım hakları Huawei Türkiye’de bulunmaktadır.

Huawei Türkiye satış noktaları ise, Media Markt, TeknoSa, Türk Telekom, Vatan, Vodafone’dur.

Tüm satış kanallarında standart fiyatlandırma uygulamakta olup yeni nesil akıllı telefon Huawei P10 için önerilen satış fiyat 3.599 TL’dir.

Huawei akıllı cihazlarının garanti kapsamı ve satış sonrası hizmetleri Huawei Türkiye’nin anlaşmalı satış noktalarından yapılan satın almalar için geçerli olmaktadır. Sadece anlaşmalı satış kanallarından satın alınan IMEI numaralı Huawei Türkiye üzerine kayıtlı akıllı cihazlar VIP hizmeti ile Türkiye akıllı telefon sektöründe çığır açan kapıdan kapıya satış sonrası servis hizmeti dahildir.

Farklı fiyat politikaları ile farklı online kanallarda satışa sunulan ürünler Huawei Türkiye sorumluluğu bulunmamaktadır.”

Whatsapp