Huawei, Samsung'tan Önce Infinity-O Ekranlı Akıllı Telefon Çıkaracak 

Huawei ve Samsung arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Samsung'un Infinity-O ekran tasarımını tanıtmasından ardından Huawei de aynı tasarıma sahip bir akıllı telefon duyurmaya hazırlanıyor.

Huawei'nin dünya çapındaki en iyi akıllı telefon üreticisi olma hedefi, şirketin mevcut lider Samsung'un her adımına cevap vermeyi hedeflemesiyle devam ediyor. Çinli şirketin Mate 20 serisi, Samsung Galaxy Note 9'un en büyük rakipleri. Huawei'nin Samsung'u ilk katlanabilir akıllı telefonda da geride bırakmak için yoğun bir çalışma içinde olduğunu biliyoruz ve şirket Aralık ayında Infinity-O ekrana sahip bir akıllı telefon duyuracağını bugün açıkladı. 

Bu bilginin doğrulaması, Huawei'nin Weibo hesaplarından birinde paylaşılan ve ekranın sol üst köşesinde bir deliğe sahip bir akıllı telefonun ana hatlarını gösteren bir tanıtım görüntüsü ile yapıldı. Görüntüde ayrıca Aralık ayı da net bir şekilde görülüyor. 

Samsung, yakında ekran üzerinde ön kamera deliği olan bir akıllı telefon duyuracak. Ancak Huawei'nin ön kamera deliğine sahip akıllı telefonunun, rakibi Samsung Galaxy A8s'ten önce piyasaya çıkacağı anlaşılıyor. 

Whatsapp