Huawei P9 Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Huawei tarafından 2016 yılında piyasaya sunulan Huawei P9 modeli için yeni bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Huawei kullanıcıları Huawei P9 Android 8.0 güncellemesini beklerken, şirket daha küçük bir sistem güncellemesini P9 modeli için göndermeye başladı. Oreo güncellemesi olmasa da bu dağıtılan yeni güncelleme göz ardı edilecek bir güncelleme değil çünkü her zamanki performans ve kararlılık iyileştirmelerinin yanı sıra birkaç yeni özellikte bu güncelleme ile beraber geliyor.

En son güncelleme, EVA-L19C185B393 yazılım sürümü ile birlikte geliyor. Bu yazılım sürümü gelen güncellemenin EVA-L19 model numaralı Huawei P9 modelinin genel sürümünü için olduğu anlamına geliyor. Huawei tarafından açıklanan değişiklik listesine göre bu güncelleme özellikle kamera ve galeri tarafında bir takım yenilikleri beraberinde getiriyor.

Hareketli görüntü özelliği ile Huawei P9 kullanıcıları artık dinamik fotoğraflar çekebilecek. Güncelleme ile beraber kullanıcıların Galeri'deki görüntüleri yer, tarih veya albüm adı gibi anahtar kelimeler kullanarak aramasına olanak tanıyan bir özellik cihaza eklenmiş olacak.

Güncellemenin ardından galeri uygulaması size eski fotoğraf veya videolarınızdan bazı kesimleri bir video ile sürekli olarak gösterecek. Eğer cihazınızda son sürüm güncelleme yüklü değilse mutlaka cihazın ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek yazılım güncellemelerini kontrol edin.

Güncelleme yeni bir kaç özelliğin yanı sıra ayrıca genel cihaz performansı, pil performansı ve kararlılığı arttıran bir takım arka plan değişikliklerini de içeriyor. Güncellemeyi yüklemeden önce mutlaka cihazınızın bir WiFi ağına bağlı olduğundan emin olun. Ayrıca cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp