Huawei P9 ve P9 Plus Eylül Ayı Güvenlik Güncellemesini Almaya Başladı

Huawei P9 ve P9 Plus modelleri her ne kadar eskiyen amiral gemisi cihazları olsa da en yeni güvenlik güncellemelerini OTA üzerinden almaya devam ediyor.

Huawei’nin eski amiral gemileri Huawei P9 ve P9 Plus Çin'de yeni bir güncelleme almaya başladı. Huawei P9 ve P9 Plus için dağıtılan yeni güncelleme cihazlara 8.0.0.535 yazılım sürümü ile beraber geliyor. Bu güncelleme ile beraber her iki cihaza da Eylül 2018 tarihli en yeni güvenlik yamaları eklenmiş olacak.

Güncellemenin içerisinde genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra yapay zeka özellikleri de yer alıyor. Bu sayede cihazınızın genel performansının çok daha iyi olacağı belirtiliyor. Huawei ayrıca bu güncelleme ile beraber kamera tarafında da 3D panaroma gibi yeni kamera modlarını da cihazınıza ekliyor.

Diğer taraftan arayüz konusunda da boş durmayan firma tıpkı Apple cihazlarında olduğu gibi akıllı nokta özelliğini cihazınıza ekliyor. Bu sayede ekranda sadece o noktayı kullanarak farklı işlemler yapabileceksiniz. Albüm uygulamasına yeni bir geri dönüşüm kutusu özelliği de bu güncelleme ile beraber cihazınıza eklenmiş olacak. Bu sayede silmiş olduğunuz fotoğrafları belirli bir süre daha geri dönüşüm kutusundan alabileceksiniz.

Ses kaydetme uygulaması da artık ses kayıtlarınızı metin haline getirerek sesli not almanızı çok daha kolay bir hale getiriyor. Kısaca bu güncellemeyi mutlaka yüklemenizi öneriyoruz. Şuan için ilk olarak Çin'de kullanıma sunulan güncellemenin önümüzdeki haftalarda diğer ülkelerde de sunulması bekleniyor.

Whatsapp