Huawei P9 İçin Yeni Bir Sistem Güncellemesi Geldi

Huawei'nin geçen yıl tanıttığı amiral gemisi P9 modeli için yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Yeni güncelleme ile yeni özellikler cihaza eklendi.

Huawei, Huawei P10'dan önce firmanın amiral gemisi olan P9 için yeni bir güncelleme yayınlanmaya başladı. Güncelleme, EVA-AL10C00B396 sürüm numarası ile beraber geliyor. Yeni Huawei P9 güncellemesi 464 MB boyuta sahip.

P9 güncellemesi, soruları tarama, süpürme ve beklenen dinamik fotoğrafların yanı sıra harika anlar gibi birçok yeni özellik getiriyor. Hatırlayacağınız üzere Huawei, P10 ve P10 Plus modellerinde dinamik fotoğraflar ve canlı fotoğraf özelliklerini tanıtmıştı. Firma şimdi, Huawei P9 kullanıcılarının memnuniyeti için bu özellikleri güncelleme ile P9 modeline dağıtmaya başladı. Bu güncellemeyle P9'a gelen başka bir P10 özelliği ise Wonderful Moments özelliği oldu.

Bu iki özelliğin yanı sıra, P9 güncellemesi soruları tarama ve yeni Öğrenci Modu masaüstü kısayollarını getiriyor. Buna ek olarak, güncelleme ayrıca çeşitli oyunlar, sosyal uygulamalar ve sistem işlevleri için iyileştirmeler getiriyor.

Ayrıca kamera tarafında RAW formatı artık destekleniyor. Arka ve ön kamerada ise çok sayıda farklı iyileştirme yapılmış durumda. Güncelleme, ayrıca, diğer küçük sistem geliştirmelerinin yanı sıra çeşitli diğer bazı önemli ama büyük etki yaratmayan performans iyileştirmelerini de içeriyor.

Güncellemeyi yüklemeden önce ekstra veri ücretleri ödememek için Huawei cihazınızın en az %50 şarj edilmiş ve bir Wi-Fi şebekesine bağlı olduğundan emin olmanız konusunda uyarıyor. Yeni güncellemenin dağıtılmasını bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız yapmanız gereken, Ayarlar> Cihaz hakkında> Sistem güncellemeleri kısmına giderek güncellemeyi elle kontrol etmek olacaktır.

Whatsapp