Huawei P9 akıllı telefon için yeni teaser bir video geldi

Huawei, duyuru öncesinde teaser içeriklerle teknoloji meraklılarını heyecanlandırmaya devam ediyor...

Huawei, yarın İngiltere'nin başkenti Londra'de yeni bir etkinlik ile karşımıza gelecek. Daha önceki senelerde de İngiltere'yi tercih eden firma, yeni nesil amiral gemisi Huawei P9'u resmi olarak duyuracak. Bu yeni akıllı telefonun hem tasarımı hem de donanım özellikleri ile pazarın önemli modellerinden bir tanesi olması bekleniyor.

Cihazın bir yandan görselleri gelirken, ayrıca AnTuTu, GFXBench üzerinden de teknik özelliklerine sair detaylar ortaya çıkıyor. Firma ayrıca duyuru öncesinde teaser içerikler de sunmaya başlarken, şimdi de yeni bir video Huawei tarafından yayınlandı.

Huawei Pakistan tarafından sunulan bu yeni 14 saniyelike teaser videoda, yeni akıllı telefonun arkasında yer alan 12MP Dual kameraya vurgu yapılmış.

Yeni akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta. Firma Quad HD yerine performansı ön plana çıkartarak Full HD ekranları kullanmayı tercih ediyor.

 3GB / 4GB sistem belleği ve 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan Huawei P9'un arka kamerası 12MP çözünürlükte gelecek ve Dual kamera yer alacak. Ayrıca ön kamerasının da 8MP olacağı belirtilmekte.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı metal kasa tasarımı ile gelirken, ayrıca parmak izi tarayıcısı da diğer önemli özellikler arasında yer almakta.

Huawei, yarın sadece Huawei P9'u sunmakla kalmayacak, ayrıca bu akıllı telefonun farklı versiyonlarını da gün yüzüne çıkartacak.

Whatsapp