Huawei P30'un Tanıtım Etkinliği 26 Mart'ta Düzenlenecek

Huawei'nin amiral gemisi modelleri Huawei P30 ve Huawei P30 Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu.

Barselona'daki MWC teknoloji fuarında yanıtlanmasını en son P serisi Huawei akıllı telefon Huawei P10 olmuştu. Çin merkezli üretici, geçen yıl MWC'de yer almasına rağmen, Huawei P20'nin tanıtımı için Mart ayında ayrı bir etkinlik düzenlemeyi tercih etmişti. 

Huawei’nin alt markası Honor da bu yılın başlarında Honor View 20 tanıtımı için Avrupa'da bir etkinlik düzenlemişti. Ve şimdi Huawei de Huawei P30'un tanıtımı için Mart ayında Avrupa'da bir etkinlik düzenleyecek. Huawei’nin üst düzey bir yöneticisi daha önce bu etkinliğin ipucunu vermişti ancak şimdi, Huawei'nin P30 tanıtım etkinliği bir kez daha doğrulandı. 

Henüz,resmi bir davetiye ortaya çıkmadı ancak Weibo üzerinde yayınlanan bir tanıtım videosunda, Huawei'nin 26 Mart tarihinde, Fransa'nın Paris kentinde bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. 

Huawei P20'ye benzer bir şekilde Huawei P30 serisinin de Huawei P30, P30 Pro ve P30 Lite olmak üzere üç ayrı model olarak piyasaya sunulması bekleniyor. Bu üç cihaz hakkında bazı bilgiler de internete sızdırılmıştı. 

Bu videoda cihazlarla ilgili herhangi bir ayrıntı yer almıyor, ancak önceki söylentilerde Huawei P30 ve Huawei P30 Pro'nun 1080 x 2340 çözünürlükte AMOLED ekran, Huawei P30'da üç lensli kamera ve P30 Pro'da dört lensli kamera yer alacağı iddia ediliyordu. Huawei P30 modelleri ayrıca, en yeni Android işletim sistemi sürümü ve Kirin 980 yonga setine sahip olacak. 

Whatsapp