Huawei P30 Pro'nun Sızdırılan Kutusu, Bazı Detayları Doğruluyor

Huawei P30 Pro'nun internete sızdırılan perakende satış kutusunun görüntüleri, akıllı telefona ait bazı detayları doğruladı.

Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri P30 ve P30 Pro, yarın resmi olarak Paris'te duyurulacak. Resmi tanıtıma sadece bir gün kaldı ve bugün ortaya çıkan bazı görüntüler, akıllı telefona ait yeni detayları ortaya koydu. Sızıntı, Roland Quandt'dan geliyor ve sadece iki resim var gibi görünüyor, ancak şüpheli görülen bazı detayları onayladığı için kesinlikle bir göz atmaya değer.

Şimdiye kadar gördüğümüz en net sızıntılardan biri olmasa da perakende kutusunun görüntüleri, Huawei P30 ile ilgili olarak, su damlası çentikli çift tarafı kavisli ekran, her iki tarafta ince çerçeveler, altta daha büyük bir çene ve dört kamera da dahil olmak üzere birkaç ayrıntı ortaya koyuyor. Bununla nitelikte akıllı telefonun arka paneli P20 ile aynı şık kaplamaya sahip.

Teknik Özellikler söz konusu olduğunda, ortaya çıkan yeni bir şey yok. Ancak zaten daha önceki sızıntılardan, akıllı telefonun, Ekran içi parmak izi sensörü entegre edilmiş 6.47 inçlik Full HD+ OLED ekran paneline sahip olacağını biliyoruz. Üçlü kamera, 3D ToF sensörü ile dörde çıkıyor ve led flaş ve lazer otofokus da dörtlü kamerayı tamamlıyor. Cihaz, Hisilicon Kirin 980 yonga,  8GB RAM, 128GB dahili depolama alanı ve Huawei'nin 40W hızlı şarj desteğine sahip olacak. 

Whatsapp