Huawei P30 Lite, Üçlü Arka Kamerası ile Ortaya Çıktı

Huawei'nin Mart ayında tanıtacağı P30 serisinin uygun fiyatlı modeli Huawei P30 Lite'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Huawei'nin yeni P30 serisini 26 Mart'ta duyuracağı doğrulanırken, P30 serisinin giriş seviyesi modeli olan Huawei P30 Lite'ın tasarımı ise kılıf üreticisi Spigen tarafından sızdırıldı. Şaşırtıcı bir şekilde, Huawei P30 ve P30 Pro'nun tasarımı, Spigen kılıfları üzerinden birkaç hafta önce sızdırılmıştı. 

Kılıf görüntüleri üzerinden ortaya çıkan bilgilere göre Huawei P30 Lite'ın arka tarafında, üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı doğrulanmış oldu. Son dönemin amiral gemisi trendi göz önüne alındığında, üçlü kamera kurulumu da aslında sürpriz değil. Huawei P30 Lite'ın arka kamera kurulumu, büyük olasılıkla birincil lens ve monokrom veya telefoto lens ile birlikte ekstra ultra geniş açılı bir lens içerebilir. Kamera ünitesi dikey olarak konumlandırılıykr ve LED flaş, ikinci ile üçüncü lensin arasına yerleştirilmiş. Huawei P30 Lite, uygun fiyatlı bir model olduğu için, ekran içi sensör kullanmak yerine arkaya entegre edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip.

Ön tarafa gelince, Huawei P30 Lite, diğer P30 modelleriyle aynı tasarım çizgilerine sahip küçük bir çentikli FullView ekranla gelecek gibi görünüyor. Huawei, Honor View 20'deki gibi bir ekran içi ön kamera kullanmayı tercih etmeyecek gibi görünüyor. Huawei P30 Lite, USB Type-C bağlantı noktasının yanında geleneksel 3.5 mm kulaklık girişine sahip. Gelecek ay Huawei P30 amiral gemisi modellerinden birkaç gün önce resmiyet kazanması beklenen Huawei P30 Lite'ın orta seviye bir yonga seti olan Kirin 710 tarafından desteklenmesi bekleniyor. 

Whatsapp