Huawei P20 Versiyonları ve Renk Seçenekleri Doğrulandı

Huawei'nin Şubat ayında tanıtması beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Huawei'nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon serisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Verdiği güvenilir bilgilerle ünlü kazanan Roland Quandt, Huawei P20 serisi ile yeni bilgileri twitter hesabı üzerinden paylaştı. 

Roland Quandt'a göre Huawei P20 ailesi, orta seviye P20 Lite, standart model Huawei P20 ve üst seviyede Huawei P20 Plus versiyonu olmak üzere üç cihaza sahip olacak. Huawei P20 Lite, "Midnight Black", "Klein Blue" ve "Sakura Pink" renk seçenekleri ile satışa sunulacak iken iki üst düzey modelin renk seçenekleri olarak ise "Seramik Siyah" ve "Alacakaranlık" (muhtemelen mor bir ton) renk seçeneklerine sahip olacağı iddia ediliyor. Üç akıllı telefonun kod adları da tweet'te yer alıyor. 

Daha önceki söylentilerde, Huawei’nin P20 Pro modelini tanıtacağı ve bu sefer orta seviye cihazları anlayacağı iddia ediliyordu. En yeni söylenti ise bunun tam tersinin olacağını gösteriyor. Ancak Roland Quandt'a göre bu cihazlar batı Avrupa ülkeleri için tasarlanmış. Bu yüzden farklı pazarlar için P20 Pro versiyonunun satışa sunulma ihtimali hala devam ediyor. Quandt ayrıca, Çin merkezli üreticinin Huawei P11 serisi yerine Huawei P20 serisinin tercih edileceğinden de oldukça emin görünüyor. 

Tabii ki, bu bilgi resmi değil ve şüpheyle yaklaşılmalı, ancak Quandt'ın tahminlerinin birçoğunun geçmişte doğru çıktığını belirtmemiz gerekiyor. 

Whatsapp