Huawei P20 ve P20 Pro'nun Avrupa Fiyatları Belli Oldu

Huawei'nin amiral gemileri P20 ve P20 Pro'nun Avrupa satış fiyatları internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Huawei, 27 Mart tarihinde yeni amiral gemisi akıllı telefonları P20 ve P20 Pro'nun tanıtımına hazırlanırken, iki akıllı telefonun özellikleri ve fiyatları hakkında da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan en yeni söylentilere göre Huawei P20 ve P20 Pro'nun batı Avrupa ülkeleri için satış fiyatı ortaya çıktı. Huawei P20'nin başlangıç versiyonu 679€, Huawei P20 Pro modeli ise 899€ fiyat etiketine sahip olacak. 

Huawei, amiral gemisi P20 modelini Batı Avrupa pazarına sadece 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı gibi bellek kombinasyou ile sunacak. Huawei P20 Pro ise aynı depolama alanı ile fakat 6GB RAM bellek seçeneği ile gelecek. Roland Quandt'ın verdiği bilgilere göre Avrupa pazarına sadece bu iki bellek kombinasyonu sunulacak ancak diğer bölgelerde farklı bellek kombinasyonları da satışa sunulacak. 

Bununla birlikte Roland Quandt, her iki cihazın boyutlarını karşılaştıran bir de görsel paylaştı. Buna göre Huawei P20 5.8 inçlik bir ekrana sahip olacak. Huawei P20 Pro ise iddia edilen 6.01 inç yerine 6.1 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Ayrıca görüntülerde, parmak izi tarayıcının da telefonun alt tarafında yer aldığı, ekranın üst tarafında ise bir çentik olduğu görülüyor. 

Bu arada Ricciolo adlı bir twitter kullsnı, yayınladığı bir tanıtım videosunda, Huawei P20 ve P20 Pro'nun Super Slow-Motion video kaydı yeteneğine sahip olacağını da ırmağa koyuyor. Ancak, üç lensli bir kamera ile gelecek Huawei P20 ve P20 Pro'nun bu konuda neler sunacağı şimdiden merak ediliyor. 

Whatsapp