Huawei P20 Pro, ödüle doymayı bilmiyor

Huawei tarafından geliştirilen amiral gemisi cep telefonu P20 Pro, Technical Image Press Association tarafından en iyi kameralı telefon ödülüne layık görüldü.

Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasında yer alan Çin merkezli Huawei firması, muhteşem görünümü ile arka yüzündeki üç farklı kamera sensörüyle dikkatleri üzerine çeken P20 Pro modelinin tanıtımını kısa süre öncesinde gerçekleştirmişti. Kısa süre öncesinde iFixit stüdyolarının konuğu olan cihaz parçalarına ayrılırken, en iyi kamera donanıma sahip cihaz olarak seçilmişti.

Şu andada akıllı telefon piyasasında en iyi kamera teknolojisine sahip cihazları inceleyen DxOMark'ın listesinde ilk sırada bulunan P20 Pro isimli model, testte aldığı 109 puanla birlikte en yakın rakibinin çok önünde bulunuyor.

Bununla birlikte cihazın kamera teknolojisi üzerinde çeşitli testler gerçekleştiren Technical Image Press Association firması, 40 MP çözünürlüğündeki ana kamerası ve yardımcı kamerasıyla P20 Pro modelinin her koşulda muhteşem bir kamera deneyimi sunduğunu vurguluyor.

Technical Image Press Association nedir?


Bu organizasyon şirketinin ismi TIPA olarak kısaltılmıştır. Tamamıyla kâr amacı gütmeyen bir topluluk olarak kurulan bu şirket 30 farklı kamera uzmanı şirketin cihazları üzerinde araştırmalar gerçekleştirirken, son dönemlerde ise akıllı telefonların kameralarını inceliyor.

Huawei P20 Pro isimli model internette çok sayıda inceleme kuruluşu, kişi ve belli gruplar tarafından aynı sonuca layık görülürken, bu da cihazın kamera konusunda ne kadar profesyonel olduğunu gözler önüne seriyor.

Whatsapp