Huawei P20 Pro kamera güncellemesi yayınlandı

Huawei tarafından geliştirilen amiral gemisi telefon modeli P20 Pro, CLT-L09 8.1.0.131 sürüm numaralı yazılım güncellemesine kavuştu.

Akıllı telefon üretiminde özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Huawei firması, arka yüzünde 3 farklı kamera sensörü bulunan P20 Pro isimli akıllı telefon modeli için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Dünyanın en iyi kamera sensörüne sahip olan cihaz, arka yüzünde toplamda 68 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera sensörlerini içermekte.

Şirketin kendisinin geliştirdiği Kirin 970 yonga seti ile 6 GB kapasitesindeki RAM belleği içeren cihaz, yeni güncellemesi ile birlikte kamera yeteneklerini bir adım daha ileriye taşımayı başardı. Küresel pazarda bir kaç hafta öncesinde yayınlanan CLT-L09 8.1.0.131 sürüm numaralı güncelleme an itibariyle ülkemizde cihazlar içinde erişilebilir duruma gelirken, güncellemenin boyutunun 600 MB kapasitesinde olduğunu belirtelim.

Yayınlanan güncelleme ile birlikte cihazın kamerasının 960 fps yavaş çekim modu yapay zeka ile hareket tespiti ve otomatik anlık görüntüleme özelliğine kavuşurken, güncelleme de cihazın performansında herhangi bir değişiklik gözlemlenmediğini belirtelim. Güncellemeyi yüklemeden önce telefonunuzun şarjının yüzde 50'nin üzerinde olmasına ve Wi-Fi ağına bağlı olup olmadığınıza dikkat etmeniz gerektiğini belirtelim.

Daha sonra cihazınızdan Ayarlar > Sistem > Sistem Güncellemesi menülerini takip ederek, telefonunuzu kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.

Whatsapp