Huawei, P20 Pro İsmini Barselona'daki Billboard Afişleri ile Doğruladı

Huawei'nin yeni amiral gemisinin adı P20 Plus mı P20 Pro mu olacak derken. Çinli şirketin Barselona'daki tanıtım afişleri akıllı telefonun ismini doğruladı.

Huawei, 27 Mart'ta Paris'teki özel bir etkinlikte bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon ailesini duyuracak. Fakat bu etkinlikte duyurulacak modellerin isimleri tam anlamıyla yılan hikayesine dönmüştü. Huawei P20 ve P20 Lite o kadar çok sızıntıya uğradı ki, isimleri neredeyse kesinlik kazanmıştı, ama arka tarafında üç lensli kamera ile birlikte geleceği söylentileri olan üçüncü cihazın hangi ismi taşıyacağı belli olmamıştı. 

Bu cihazın, Çin merkezli şirketin önceki yıllarda bu seri için kullandığı isim şeması da göz önüne alınarak Huawei P20 Plus adını alacağı varsayılıyordu, Ancak Huawei P20 Pro olacağı ortaya çıktı. Bu isim, Huawei tarafından Barselona'da kullanılan bir reklam panosu aracılığıyla doğrulandı. Bu reklam panosunun bulunduğu şehir de tesadüf değil zira Barselona'daki bu hafta önemli akıllı telefon duyurularının yapıldığı MWC 2018 etkinliği düzenlendi. 

Huawei, "fotoğrafçılığın yeniden doğuşu yaklaşıyor" sloganını kullanıyor ve sabırlı olmamızı istiyor ve hepsi 27 Mart'ta açığa çıkacak diyor. Şirket, AI'ın İspanyolca baş harfleri olan "IA" harflerini bile vurguluyor. Bu yerimden son zamanlarda sık sık söz ediliyordu ancak bu ayın sonlarına doğru daha fazla duyacağız gibi görünüyor. 

Whatsapp