Huawei P20 Pro fiyatları 1.500 TL zamlandı

Huawei firması gerçekleştirdiği resmi açıklamasıyla birlikte üç kameralı akıllı telefon modeli P20 Pro'nun fiyatında 1.500 TL'lik zam uyguladığını duyurdu.

Yükselen dolar kuru karşısında sessiz kalmayı tercih eden ve fiyatlarında artışa gitmeyen Çin merkezli Huawei firması, şaşırtıcı bir şekilde fiyat artışına giderek gelecek hafta tanıtacağı Mate 20 serisi öncesinde Türkiye'deki yeni fiyat politikasını gözler önüne serdi. Zam öncesinde birçok teknoloji mağazası ve resmi sitesinde 5.499 TL karşılığında satışa sunulan P20 Pro modeli, yeni zam ardından fiyatları 6.999 TL seviyesine yükseldi.

Güncel fiyatlar Hepsiburada.com başta olmak üzere birçok farklı online alışveriş sitesine henüz yansımamışken, Vatan Computer, TeknoSA ve diğer teknoloji mağazalarında boy göstermeye başladı. Ülkemizde en pahalı akıllı telefon modelleri arasında yer alan Huawei P20 Pro modeli iPhone X ve Galaxy Note 9'un ardından geliyor.

Şaşırtıcı bir şekilde firmanın uyguladığı bu zam politikası karşısında Huawei P20 modeli aynı fiyat etiketiyle satışa sunulmaya devam ederken, bu cihazın fiyat etiketinin 3.999 TL olduğunu da belirtelim. Ancak 16 Ekim tarihinde resmi olarak kamuoyuna lanse edilmesi beklenilen Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro modellerinin fiyat etiketi güncel dolar kuru ile birlikte 10 bin TL seviyesini geçebilecek gibi duruyor.

Bakalım Huawei Türkiye firması kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturacağı bu cihazları için nasıl bir fiyat etiketi politikası belirleyecek. Bekleyip, göreceğiz...

Whatsapp