Huawei P20 Plus Always On Display ve 4000mAh Pil İle Beraber Geliyor

Huawei P20 Plus'ın 4000mAh kapasiteli pil ve Always On Display özelliği ile beraber geleceği ortaya çıktı.

Huawei P20 ve P20 Plus modellerinin Paris'teki 27 Mart tarihinde düzenlenecek olan özel bir etkinlik ile resmi olarak duyurulması bekleniyor. Belkide bu etkinlikte Huawei P20, P20 Lite ve P20 Plus olmak üzere üç yeni akıllı telefon duyurulabilir. Fakat kuşku yok ki P20 ve P20 Plus modelleri kesin olarak çıkacak. Bugün ortaya çıkan yeni bir sızıntı kaynağına göre P20 Plus modelinde 4000mAh kapasiteli bir pil ve Always On Display gibi özellikler bulunacak.

Huawei'nin bir takım cihaz dosyalarına ulaşan kişi, önümüzdeki ay duyurulması beklenen yeni P20 Plus modelinin ürün dosyalarına ulaştığını ve P20 Plus modelinde 4000 mAh pil bulunacağını söylüyor.

Şu ana kadar yalnızca Huawei cihazları arasında Mate 10 Pro modeli Always On Display yani "her zaman açık" ekran özelliğini destekliyor. Bu özellik ile bazı bildirimleri, saat ve takvim gibi bilgileri ekran üzerinde sürekli olarak görebiliyorsunuz. Bazı kaynaklar söz konusu ürün yazılımının bir Mate 10 Pro yapısının bazı kalıntıları olduğunu düşünüyor. 

Öte yandan, P10 Plus'ın 3,750mAh pil ile geldiği düşünüldüğü zaman P20 Plus modeli için 4,000mAh kapasiteli pil normal gibi görünüyor. Ekran tarafında P20 Plus modelinde OLED veya AMOLED ekran paneli kullanılmasının çok daha iyi olacağını söyleyebiliriz. Elbette şuan için cihazın diğer özellikleri hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp