Huawei P20 ile P20 Plus'ta üç kamera olacağına dair ipuçu geldi

Akıllı telefon sektörünün önemli üreticisi olan ve Android ekosisteminde adından söz ettirmeyi başaran Huawei firması, P20 serisi altına konumlandırdığı modelleri 27 Mart'ta Paris'te sergileyecek.

Her yeni gün akıllı cep telefonu sektöründe daha popüler bir hal almayı başaran Çin merkezli Huawei firması, yeni akıllı telefon serisi P20 üzerinde çalışıyor. Firmanın bu cihazları MWC 2018 etkinliği kapsamında tanıtmayacağı kamuoyunun gündeminde yer alırken, firma yavaş yavaş medya çalışanlarına cihazların tanıtım etkinliği ile ilgili davetiyeleri göndermeye başladı.

Firma tarafından gönderilen davetiyeleri ele aldığımızda cihazın 27 Mart tarihinde Paris'te düzenlenecek olan etkinlik kapsamında tanıtılacağı belirtilirken, davetiye üzerinde ilginç bir detay görülüyor. Kamuoyu çalışanlarına gönderilen davetiyede cihazın Eyfel Kulesi karşımıza çıkarken, bu resim üzerinde ise üç adet daire yer alıyor. Resim üzerinde yer alan üç dairenin firma tarafından geliştirilecek bu iki modelde üç farklı arka kamerayı içereceğine vurgu yapıldığı düşünülüyor.

Basın bülteninin alt kısmında ''See Mooore with al'' isimli ibarenin yer aldığı da görülürken, bu ibarede de üç adet o harfinin kullanıldığını görmekteyiz. Huawei'nin tarafından FCC'ye yaplan başvuru da cihazın 3 farklı kamera teknolojisini içereceği ortaya çıkarken, bu bilgi paylaşılan basın davetiyesiyle birlikte bir nebze de olsa doğrulandı.

Huawei'nin bu etkinlik kapsamında sanıldığı gibi iki farklı modelle birlikte karşımıza çıkması beklenmezken, bu etkinlik kapsamında P20 ailesi altına konumlandırılacak olan üç modelin tanıtılması bekleniliyor. Büyük bir merakla Paris'te 27 Mart'ta düzenlenecek olan etkinliği beklediğimizi söyleyebiliriz.

Whatsapp