Huawei P11 çıkış tarihi resmiyete kavuştu

Çin merkezli Huawei firmasının geliştirmekte olduğu P11 isimli akıllı cep telefonu modelinin çıkış tarihi hemen hemen neredeyse belli oldu.

Android eko sistemi altında yoluna emin adımlarla devam eden ve hali hazırda dünyanın en popüler üçüncü akıllı telefon üreticisi olarak karşımıza çıkan Çin merkezli Huawei firması, geliştirdiği üst düzey teknik özelliklere sahip modelleriyle ilginin odağında yer alıyor. Her geçen gün büyüyen ve satışlarını arttıran şirket sektörde ikincilik koltuğuna oturmayı hedeflerken, sektörün dev ismi olan Apple'ı bu koltuktan 2018 yılında indirmeyi planlıyor.

Bu bağlamda giriş seviyesi modelleri geliştirmek yerine tercihini orta segment ile üst düzey kullanıcılar için hazırladığı modellere çeviren Huawei firması, önümüzdeki sene 2017 yılında en çok ilgi gören cihazlarından olan P10 modelini güncellemek istiyoru. Güncel donanımları ve daha profesyonel işlem özelliğiyle dikkatleri üzerine çekecek olan bir P11 modeli geliştirmeyi hedefleyen firmanın son dönemlerde bu cihazıyla ilgili bilgiler yazılı basında dolaşmaya başladı.

Geçen yıl P10 olarak isimlendirilen akıllı telefon modelini Mobile World Congress etkinliği kapsamında tanıtan Huawei'nin, P11 adıyla güncellenecek versiyonu içinde aynı stratejiyi izlemesi bekleniliyor.  Cihazın 2018 yılının ilk çeyreği içerisinde tanıtılmasına kesin gözle bakılırken, Huawei P11 isimli modelinin tanıtımının ise Şubat ayında Almanya'da düzenlenecek MWC etkinliğinde gerçekleştirilmesi bekleniliyor.

Cihazla ilgili sızıntılar yavaş yavaş kamuoyunda paylaşılmaya başlarken, bizde elimize geçen yeni bilgilerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Whatsapp