Huawei P11 40MP Çözünürlük İçin Üç Kamera İle Birlikte Gelebilir

Huawei'nin yeni amiral gemisi Huawei P11 modelinde 40MP çözünürlükte kamera için üç adet kamera kullanacağı söyleniyor.

Huawei uzun bir süredir akıllı telefonlarında çift arka kamera kullanıyor. Kamera yazılımı ve donanımı noktasında iyi işler çıkartarak kullanıcılarını memnun etmeyi başaran nadir firmalardan biri olan Huawei kamera konusunda yakında dahada iyi işler yapacak gibi görünüyor.

Huawei'nin bir sonraki P serisi amiral gemisi akıllı telefonunun adının P11 olacağı neredeyse kesin diyebiliriz. Huawei P11 modelinde 40MP çözünürlük sağlayabilen 5 kat yakınlaştırma özelliği bulunan üç ana kameranın bulunacağı ve ön tarafta ise 24MP çözünürlüğünde düşük ışıkta harika fotoğraflar çekebilen bir kamera bulunacağı söyleniyor.

Ana kamera tarafında yeni Leica markalı lens %100 daha fazla ışık yakalayacak ve bir Pro Gece Modu altında geliştirilen yeni bir mod ile tripod olmadan düşük ışıkta muhteşem fotoğraflar çekebileceksiniz. Huawei bu yeni özellikler için kendi geliştirdiği nöral işlemcinin yeteneklerinden de faydalanacak.

Bu bilgilerin tümü yukarıda görebileceğiniz ve firmanın bir reklam ajansına gönderdiği posterlerden ortaya çıkmıştır. Bu posterlerin önemi veya resmi olup olmadığı şuanda kesin olarak bilinmiyor Huawei'nin çift arka kamera kurulumu kullanan öncü firmalardan biri olduğu düşünüldüğünde 2018'den itibaren şirketin üç lens kullanmaya başlaması pekte şaşırılacak bir durum değil.

Görsellerde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise "Huawei PCE Serisi" markasının yer alıyor olmasıdır. Bu durumda yeni amiral gemisi P11 yerine belki de şirket, kamera performansı ile ön plana çıkan yeni amiral gemisi serisini PCE serisi altında piyasaya sunacaktır. Bir diğer ihtimal ise Huawei P serisinin PCE serisine dönüşecek olması.

Whatsapp