Huawei P10'da parmak izi tarayıcısı ön yüzde yer alabilir

Huawei'nin gelecek sene sunulacak olan amiral gemisi hakkında iddialar geliyor...

Huawei her sene yeni modellerle adından söz ettiriyor ve hem kendi ismi altında hem de alt markası Honor çatısı altında sunduğu cihazlar büyük ilgi görürken, Global akıllı telefon pazarı olarak 2015'i Samsung ve Apple'ın ardından üçüncü sırada yer alan firma, ayrıca 2016 ilk çeyrekte de yerini korudu.

Her sene yeni modeller sunan firmanın özellikle de amiral gemisi P ailesi büyük ilgi görüyor ve son olarak geçtiğiniz Nisan ayında firmadan Huawei P9 gelmişti. Ayrıca Huawei P9 Plus ve P9 Lite adında iki farklı versiyon da gelmişti.

Teknik özeliklerine bakacak olursak eğer, Huawei P9 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP çift arkla kamera, 8MP ön kamera, 2.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 955 yonga seti, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Henüz Huawei P9'un sunulmasının üzerinden çok fazla zaman geçmezken, büyük ihtimalle gelecek sene resmi olarak duyurulacak olan firmanın yeni amiral gemisi Huawei P10 hakkında bilgiler gelmeye başladı bile.

Huawei cihazlarının arkasında parmak izi tarayıcısına yer verirken, gelen iddialara göre Huawei P10 akıllı telefonda parmak izi tarayıcısı önde yer alacak. Bu yeni cihazın fiziksel Home butonu ile geleceği kaydedilmekte. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da Home butonuna entegre olacak.

Ayrıca Huawei P10, önceki model Huawei P9 gibi çift arka kamera özelliğine de sahip olacak.

Whatsapp