Huawei P10'a ait olduğu iddia edilen render görseller ortaya çıktı

Huawei'nin yeni amiral gemisi modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Huawei, akıllı telefon pazarında önemli firmalardan birisi ve bu sene firma amiral gemisi modeli P9 ile adından söz ettirmişti. Ayrıca Huawei P9'un farklı versiyonları da Huawei P9 Plus ve P9 Lite adı ile sunulmuştu. Gelecek sene ise firmadan yeni model Huawei P10 olarak gelecek ve Plus ve Lite olarak farklı versiyonların da sunulabileceği ifade ediliyor.

Bir süredir Huawei P10'a dair bazı bilgiler gündemde yer alıyor. Kısa bir süre önce bu cihaz ait olduğu kaydedilen bazı canlı cihaz görselleri gelirken, ayrıca cihazın bu kez de paneli olduğu iddia edilen görseller gelmişti. 

Şimdi de Huawei P10'un bu sefer de basın görseli olduğu iddia dilen görsel ortaya çıktı. Baktığımızda cihazın arkasında Leica yazısı ve çift kamera tasarımı görünürken, ayrıca cihazın önünde de iki yanı kavisli ekran ve ikinci olarak da düz ekran tasarımı dikkat çekiyor. 

Baktığımızda ayrıca akıllı telefonun ultrasonik parmak izi tarayıcısı da içerdiği görülebiliyor.

Huawei P10, görünüşe göre iki farklı tasarım olarak geliyor. Yonga setinin ise Huawei tarafından geliştirilen ve sekiz çekirdekli işlemci ile ARM Mali-G71 içeren HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacağı kaydediliyor. Ancak firma geçtiğimiz sene olduğu gibi işlemci saat hızı arttırılmış Kirin 965 ile de karşımıza gelebilir.

4GB / 6GB sistem belleği, 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi seçenekleri, Google Android 7.0 Nougat diğer önemli özellikler olacak.

Whatsapp