Huawei P10 Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Huawei P10 için parmak izi ve uygulama açma hızları ile ilgili önemli iyileştirmeler içeren B320 güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Huawei P10, B320 yapı numarasına sahip yeni bir yazılım güncelleştirmesi almaya başladı. Dağıtılan güncellemenin içerisinde yeni Android güvenlik yaması ve bir çok farklı hata düzeltmesi ile birlikte çeşitli performans iyileştirmeleri yer alıyor.

Firma tarafından yayınlanan değişiklik listesine göre, Huawei P10 için gelen güncelleme özellikle uygulama başlatma hızı, kamera ve galeri uygulamalarının yanı sıra, parmak izi kilidinin açılma süresi gibi bir çok konuda önemli iyileştirmeler içeriyor. Yeni güncellemeyi yükledikten sonra P10 kullanıcıları, daha iyi WiFi performansı, geliştirilmiş pil ömrü ve Şubat 2018 Android güvenlik güncelleştirmesine sahip olacak.

Güncelleme şuan OTA üzerinden bütün Huawei P10 birimleri için dağıtılmaya başladı. Fakat güncelleme kademeli olarak dağıtılmaya başladığı için cihazınıza hemen gelmeyebilir. Güncellemenin bütün cihazlara ulaşması bir kaç haftayı bulabilir. Yinede güncellemeyi kontrol etmek istiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek yeni güncellemenin gelip gelmediğine bakabilirsiniz. 

Güncellemeyi yüklemeden önce mutlaka cihazınızda en az %50 civarında şarj olmasına dikkat edin. Ayrıca güncellemeyi bir WiFi ağını kullanarak cihaza indirmenizi ve yüklemenizi öneriyoruz. Huawei P10 Plus modeliyle ilgili olarak böyle bir güncellemeden bahsedilmemiş olsa da benzer cihazlar olduğu için bu güncellemenin P10 Plus içinde gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp