Huawei P10 ve Honor 9, EMUI 9.0.1 Güncellemesi Almaya Başladı

Huawei'nin iki yıl önce piyasaya sunduğu amiral gemisi P10 ve Honor 9 için EMUI 9.0.1 güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı Çin merkezli üretici Huawei, 2017 yılının ilk yarısında piyasaya sunulan amiral gemisi Huawei P10 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlamaya başladı. EMUI 9.0.1 sürüm numarası ile güncellemeyi, ek olarak Honor 9 da alıyor. 

Güncelleme şu anda sadece Çin'deki cihaz sahipleri için kullanıma sunuldu ancak diğer pazarlarda da çok yakın bir zamanda EMUI 9.0.1 güncellemesinin yayınlanması bekleniyor. EMUI 9.0.1 güncellemesi, Android'in Ocak 2019 güvenlik düzeltme eki ile birlikte geliyor ve önceki sürüm olan EMUI 9'da olduğu gibi Android 9 Pie güncellemesini temel alıyor.  Android Pie ile EMUI 9, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Huawei P10 ve Honor 9 için kullanıma sunuldu. Bu arada, Huawei ile alt markası Honor’un mobil dünya standartları göz önüne alındığında hala eskimeyen bu telefonlar için güncelleme geliştirilmeye devam ettiğini görmek güzel. 

Yeni Android Ocak 2019 güvenlik güncellemesinin yanı sıra, EMUI 9.0.1, diğer bazı düzeltmeler ve geliştirmelerle birlikte, gelişmiş bir tam ekran navigasyon hareketleri sistemi ve China Telecom için VoLTE için destek sağlıyor.

Whatsapp